Zo is Toasties® ontstaan

Onze VlamTosti’s® zijn al jaren een enorm succes! Heerlijk pittige tosti’s met de originele Vlammetjes® vulling, even toasten en klaar. Nu houdt niet iedereen van pittig maar wel van tosti’s, zeker als ze ook nog eens zo snel klaar zijn. Zo ontstond het idee om meerdere tosti varianten te maken. Allemaal heerlijk krokant, met lekker veel kaas en altijd zo klaar.

Het geheim achter Toasties®

Het geheim van een goede tosti zit het ‘m in de details. Zo moet het casinobrood precies de goede dikte hebben, heerlijk krokant zijn en er moet heel veel lekkere gesmolten kaas tussen zitten. Krijg je al trek? Weet je wat ook zo fijn is aan Toasties®? Je kunt ze altijd in huis hebben, bewaart ze gewoon in je vriesvak, even opwarmen en je hebt een heerlijke warme lunch! Makkelijk kan bijna niet! En ben je net zo dol op Toasties® als wij zijn? Ze zijn ook verkrijgbaar bij heel veel eetcafés, cafetaria’s en (sport)kantines.

Vier heerlijke smaken!

Naast de lekker pittige VlamTosti’s® zijn er nu ook Toasties® Ham Kaas, Toasties® Bolognese en Toasties® Kaas. Wat wordt jouw favo?